Skip to content

BAUCOR: celosvětový lídr v oblasti přesných průmyslových nožů, který určuje standardy ve Spojených státech, Německu a dalších zemích

Ve světě průmyslové výroby je přesnost neoddiskutovatelná. Kvalita a efektivita nesčetných procesů závisí na výkonu řezných nástrojů. Společnost BAUCOR, světový lídr v oblasti výroby přesných průmyslových nožů, si ve Spojených státech, Německu a Evropě vybudovala pověst špičkového výrobce, který dodává řezná řešení splňující nejvyšší standardy výkonu a spolehlivosti.

Dědictví přesného strojírenství

Díky desítkám let zkušeností v oboru řezných nástrojů si společnost BAUCOR vybudovala dědictví inovací a řemeslného zpracování. Její závazek k preciznímu inženýrství je patrný z každého nože, který vyrábí, od standardních konstrukcí až po vysoce individuální řešení.

Globální přítomnost s místní odborností

Globální působnost společnosti BAUCOR jí umožňuje obsluhovat zákazníky na klíčových trzích po celém světě. Jejich strategicky umístěné závody ve Spojených státech, Německu a Velké Británii poskytují místní odborné znalosti a schopnost reagovat na rozmanité potřeby různých průmyslových odvětví a regionů.

  • Spojené státy: Společnost BAUCOR působí v USA v širokém spektru průmyslových odvětví, včetně obalového, potravinářského, plastikářského a automobilového průmyslu. Její americký závod je známý svými pokročilými výrobními schopnostmi a závazkem k zákaznickým službám.
  • Německo: Německo je evropskou výrobní velmocí a vyžaduje nejvyšší úroveň přesnosti a kvality. Německý závod společnosti BAUCOR je centrem inovací a vyvíjí špičkové technologie nožů, které určují průmyslové standardy.
  • Evropa: Působnost společnosti BAUCOR se rozprostírá po celé Evropě a poskytuje služby různým průmyslovým odvětvím s komplexním sortimentem přesných nožů a řezných řešení. Její evropská síť zajišťuje včasné dodávky a místní podporu pro zákazníky na celém kontinentu.

Rozdíl BAUCOR

Čím se společnost BAUCOR liší od konkurence?

1. Neochvějný závazek ke kvalitě: BAUCOR dodržuje nejpřísnější opatření pro kontrolu kvality v každé fázi výrobního procesu. Získává prvotřídní materiály, používá pokročilé výrobní techniky a provádí přísné testování, aby zajistila, že každý nůž splňuje nebo překračuje průmyslové normy.

2. Nejmodernější technologie: Společnost BAUCOR investuje velké prostředky do výzkumu a vývoje a neustále posouvá hranice technologie nožů. Využívá špičkový software CAD/CAM, simulační nástroje a CNC obrábění, aby dosáhla bezkonkurenční přesnosti a konzistence svých čepelí.

3. Přístup zaměřený na zákazníka: BAUCOR chápe, že každý zákazník má jedinečné potřeby. Úzce spolupracuje se zákazníky na vývoji řešení na míru, která optimalizují výkon, efektivitu a hospodárnost.

4. Globální síť podpory: Globální síť prodejních a servisních specialistů společnosti BAUCOR poskytuje komplexní podporu zákazníkům po celém světě. Jejich technické znalosti a závazek ke spokojenosti zákazníků zajišťují, že každý klient dostane služby na nejvyšší úrovni.

BAUCOR: Váš globální partner pro přesné průmyslové nože

Ať už se nacházíte ve Spojených státech, Německu nebo kdekoli v Evropě, společnost BAUCOR je vaším spolehlivým partnerem pro přesné průmyslové nože. Její celosvětová přítomnost, závazek ke kvalitě a přístup zaměřený na zákazníka z ní činí ideální volbu pro podniky, které hledají řezná řešení, jež poskytují výjimečný výkon a hodnotu.

ZÍSKAT NABÍDKU